Paris Saint-Germain kamppailee Mestarien liigan arvonnan tulosten kanssa

Paris Saint-Germain kamppailee Mestarien liigan arvonnan tulosten kanssa

Ennen UEFA:n Mestarien liigan alkua uudella kaudella järjestetään ryhmäluokitteluseremonia, ja kilpailuun oikeutettujen seurojen edustajat arvotaan arvalla. Paris Saint-Germainin johdolla on ollut huonoa tuuria kahtena viime vuonna, ja tänä vuonna se sai vahvimman joukkueen. Paris Saint-Germain haluaa innokkaasti voittaa joukkueen historian ensimmäisen Mestarien liigan mestaruuden, ja jalkapallo miesten pelipaidat ovat vähentäneet mahdollisuuksiaan löytää itsensä finaaliin.

UEFA:n Mestarien liigan arvonnassa monet seurat odottavat onnea, mutta jotkut seurat eivät ole niin onnekkaita. Paris Saint-Germain on yksi epäonnisista joukkueista. Pääpelaaja Kylian Mbappé tuntee samat tunnelmat kuin joukkue, kun hän näkee lohkovoiton tuloksen.

Poisjäänti on pahinta, mitä voi tapahtua, jos Paris Saint-Germain ei pysty voittamaan ryhmän kolmea muuta joukkuetta. Paris Saint-Germainin kolme vastustajaa lohkovaiheessa tulevat eri liigoista, Borussia Dortmund Bundesliigasta, A.C. Milan Serie A:sta ja Newcastle United Valioliigasta. Borussia Dortmund voitti viime kaudella lähes Bundesliigan, ja joukkue on mestaruustaulukossa neljän parhaan joukossa. A.C. Milan ylsi viime kaudella menestyksekkäästi Mestarien liigan välieriin, eivätkä joukkueen sopeutukset siirtoikkunassa vähentäneet kokoonpanon vahvuutta. Newcastle Unitedin viime kauden pisteet kertovat joukkueen noususta, se ei ole enää heikko joukkue Valioliigassa.

Kylian Mbappé ei ole vielä voittanut Mestarien liigaa seuran kanssa, mutta hän on jo voittanut suurimman mestaruuden maajoukkueen kanssa. Paris Saint-Germain saattaa harkita ensi kaudella manageriehdokkaiden vaihtamista arpajaisista. Joukkueen onni ei ole parantunut viime vuosina. Paris Saint Germain PSG Pelipaita rakastavat fanit voivat iloita kovaan ääneen, kun kotijoukkueella on edessään uusi haaste Mestarien liigassa. Fanien suosikki Kylian Mbappé joutuu todistamaan jälleen kerran, ja tämä kausi on hänen paras mahdollisuutensa todistaa itseään.


MagasinJersey

44 Blog posts

Comments