Bayern antaa Daviesille uhkavaatimuksen Realin kiinnostuksen keskellä

Bayern antaa Daviesille uhkavaatimuksen Realin kiinnostuksen keskellä

Bayern Münchenin urheilujohtaja Max Eberl on paljastanut, että seura on tehnyt lopullisen sopimustarjouksen kanadalaiselle vasemmanpuoleiselle puolustajalle Alphonso Daviesille, josta Real Madridin kerrotaan olevan kiinnostunut.

”Alphonso on saanut meiltä konkreettisen ja ihailtavan tarjouksen”, Eberl sanoi haastattelussa keskiviikkona. ”Tietyssä vaiheessa elämääsi sinun on tehtävä päätös, joko kyllä tai ei.” Daviesin nykyinen sopimus Bayernin kanssa päättyy ensi kauden lopussa, mikä mahdollisesti mahdollistaa 23-vuotiaan lähdön ilman siirtosummaa vuonna 2025, mikäli hän päättää olla jatkamatta sopimustaan.

Espanjalaisissa tiedotusvälineissä on kerrottu, että Davies on jo sopinut sopimusehdoista sopimuksen Real Madrid Soccer Jersey. Eberl mainitsi kuitenkin, että johtaja La Liga naisten jalkapallopaita ei ole ottanut yhteyttä Bayerniin. Mikäli Davies lähtee tämän kauden päätteeksi, Bayern voisi vielä vaatia siirtokorvausta.

Eberl korosti: ”Yksikään seura ei halua menettää pelaajia ilmaiseksi”, kuten hän sanoi omassa esityksessään kuukausi sitten.

Asiaan perehtyneet lähteet ovat paljastaneet, että Real Madrid on edelleen kiinnostunut Daviesista, mutta ei ole valmis maksamaan kesällä yli 40 miljoonaa euroa (43,5 miljoonaa puntaa) ja on valmis odottamaan vielä vuoden, jotta hänet voidaan tarvittaessa hankkia vapaalla siirrolla. Daviesin ymmärretään olevan kiinnostunut siirtymisestä Real Madridiin.

Davies, joka on tehnyt 15 maalia 45 ottelussa, on aloittanut Bayernissa 127 kertaa Bundesliigassa. Ghanassa syntynyt ja myöhemmin kanadalaiseksi kansalaistettu Davies tuli Bayerniin tammikuussa 2019 tehtyään edellisenä vuonna Vancouver Whitecapsin kanssa jopa 22 miljoonan dollarin arvoisen siirtosopimuksen, kun hän oli vain 17-vuotias ja teki tuolloin Major League Soccer -ennätyksen pelaajalle.

Muissa uutisissa Bayern on vahvistanut, että kapteeni Manuel Neuer palaa seuraan ja jättää väliin Saksan tulevat ystävyysottelut Ranskaa ja Alankomaita vastaan maajoukkueen kanssa harjoittelun aikana kärsimänsä venähtäneen vatsalihaksen takia. Lisäksi oikeanpuoleisen puolustajan Sacha Boey’n odotetaan olevan sivussa ”seuraavat pari viikkoa” kärsittyään hamstringin repeämästä pian samanlaisesta vammasta toipumisen jälkeen.

Urheilujohtaja Bayern Munich Halvat Jalkapallo Jersey Max Eberl on paljastanut, että seura on tehnyt lopullisen sopimustarjouksen Alphonse Daviesille Real Madridin spekulaatioiden keskellä. Mahdollisesta sopimuksesta Madridin kanssa on kerrottu, mutta Eberlin mukaan La Ligan kärkijoukkueet eivät ole vielä ottaneet yhteyttä. Daviesin sopimus päättyy ensi kauteen, ja jos hän päättää olla jatkamatta sitä, Bayern on vaarassa menettää hänet ilmaiseksi vuonna 2025. Real Madrid on kiinnostunut hänestä, mutta ei näytä olevan halukas maksamaan yli 40 miljoonaa euroa kesällä, vaan mieluummin ensi vuoden vapaan siirron. Davies liittyisi mielellään Real Madridiin, jossa hän on ollut siitä lähtien, kun hän liittyi Bayerniin vuonna 2019. Samaan aikaan Bayernin kapteeni Manuel Neuer ja oikea puolustaja Sasha Boy tekevät edelleen kovasti töitä toipumisensa eteen.


benficafansclub

156 Blog posts

Comments